
Praktisk informasjon
Tidspunkt:
Sted: Oslo, Avfall Norges Sirkulærhub, Øvre Vollgt. 6, N-0158
Deltakeravgift (medlem): 4500
Deltakeravgift (ikke-medlem): 6000
Program
Dag 1, 25. oktober: Vi starter med befaring på Oslokompost på Grønmo (felles avreise fra Avfall Norge i Oslo sentrum). Så møtes vi til middag på Sentralen, Hitchhiker Restaurant, Øvre Slottsgate 3, nær Avfall Norges sirkulærhub.
Dag 2, 26. oktober: Det blir innføring i mikrobiologien, praktisk kompostteknikk, fokus på kvalitetskontroll i sluttprodukt og tips til hvordan lage torvfri jord. Relevant for kompostering av hage-/parkavfall, matavfall og slam.
Egen pris og påmelding for middagen. Husk også påmelding til befaringen.
Hotell
Overnatting må bestilles og betales av deltakeren selv. Det finnes flere hoteller i ulike prisklasser i umiddelbar nærhet til Avfall Norges Sirkulærhub i Øvre Vollgate 6.
Noen alternativer er: Scandic Victoria, Thon Hotel Cecil, Park Inn by Radisson Oslo, First Hotell Millennium, K7 Hotel Oslo eller Airbnb.
Avfall Norge har en avtale med Park Inn by Radisson Oslo der man får 10% avslag i prisen. Instruksjoner rundt hvordan å booke til denne prisen finnes her: Hvordan booke Corporate Rate Avfall Norge 1
Påmeldingsfrist: tirsdag 17. oktober - begrenset antall plasser
Deltakerliste finnes her
Foredragsholdere
Kontakt oss
Lurer du på noe om arrangementet? Kontakt en av våre rådgivere:
Kristian Didrik Støbakk
Telefon: 41552781
E-post: didrik.stobakk@avfallnorge.no
Relatert innhold

Sirkulærøkonomi kan gjøre tungindustri mer klimavennlig, viser rapport
Bedre materialhåndtering og mer gjenbruk og gjenvinning vil også redusere EUs importavhenighet.

Se presentasjonene fra Årskonferansen 2025
Under Årskonferansen 2025 holdt et femtitalls foredragsholdere innlegg. Vi har samlet (de fleste) presentasjonene i en mappe som er tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Nordic Innovation søker prosjektforslag - har 30 millioner å dele ut
Pengene skal deles ut gjennom to program: Innovative løsninger for 2030 og Nordic Forward: Motstandskraft og konkurransekraft for 2050.