
Praktisk informasjon
Tidspunkt:
Sted: Hunndalen, Horisont Miljøpark, Dalborgmarka
Deltakeravgift (medlem): 10500
Deltakeravgift (ikke-medlem): 13200
Program
Deltakeren skal, etter gjennomføring av kurset, ha fått kunnskap om planlegging og prøvetaking av grunnvann, overvann, sigevann og sigevannssediment. Ulike metoder og teknikker for bruk i forbindelse med prøvetaking og prøvehåndtering skal vurderes/evalueres. Videre skal deltakeren, etter endt kurs, kunne foreta valg av hvor og når prøver skal tas ut for at resultatene skal være representative. Det informeres om eventuelle feilkilder, slik at de skal kunne identifiseres og minimeres.
Målgruppe
Operasjonsledere og operatører med ansvar for miljøprøvetaking. Kurset er i tillegg relevant for konsulenter som jobber med deponi- og sigevannsrelaterte utredninger.
På grunn av kursets feltdel, har vi et tak på 20 deltakere. Minimum antall deltagere for gjennomføring av kurset, er 15 deltakere.
Priser og rabatter
Medlemmer av Sirk Norge kr 10 500 (kr 13 200,- ikke medlemmer)
10 % rabatt på deltager 2 og videre for deltagere fra samme firma på samme bestilling.
Rabattene gjelder KUN for medlemmer
Prisen for kurset dekker to dager med kurs og lunsj. Det arrangeres felles middag på Quality Hotel Strand på Gjøvik 17. juni. Dette er et eget tilvalg i bestillingen.
Overnatting må bestilles og betales av deltakeren selv. Quality Hotel Strand tilbyr rom for kr. 1585,- per natt inkludert frokost. For å bestille ta kontakt med hotellet pr e-post: q.strand@strawberry.no eller på tlf: +47 61 13 20 00 med referanse til Sirk Norges sitt arrangement.
Påmelding
Kontakt oss
Lurer du på noe om arrangementet? Kontakt en av våre rådgivere:

Dag Oliver
Dag Oliver er leder for partnerskap og arrangementer i Sirk Norge, deriblant Årskonferansen.
Telefon: 99099533
E-post: dag.oliver@sirknorge.no
Relatert innhold

Her er finalistene til Gründerprisen 2025
Årets kandidater representerer hver sin bransje, men har én ting til felles: De utfordrer etablerte praksiser og skaper nye verdikjeder for fremtiden.
Én pose – to formål: Papirposer som løsning for både frukt- og grøntpose i butikk og innsamling av matavfall
REdu-studentene Thea Fahlvik og Albertine Marie Unnerud har i sommer jobbet med et prosjekt for å kartlegge hvordan én papirpose kan brukes til to formål: først som handlenett for frukt og grønt, deretter som pose for matavfall. Løsningen, som er inspirert av et svensk pilotprosjekt i Hudiksvall, viser et stort potensial for å redusere plastbruken og forbedre avfallssorteringen i Norge. Prosjektet er finansiert av Handelens Miljøfond med Lars Fugledal AS som prosjektleder og -eier.

Først epler, så matavfall: Slik kan papirposen brukes bedre
Kan papirposer til frukt og grønt gjenbrukes som poser til matavfall? Ny rapport gir svar.